3 maart 2021 //

Pasen 2021 //

Het is bijna weer zover, pasen! Als ik aan pasen denk denk ik als ieder ander aan ontbijt, brunch, heelrijke croissantjes of andere lekkernijen. Normaal ben ik niet van de uitgebreiden ontbijtjes, ik vind een bakje yoghurt met was nootjes en vruchten helemaal prima. Bij pasen vind ik het altijd leuk als de tafel vol staat met lekker eten. 

Iedereen heeft zijn eigen manier om pasen te vieren. De een viert het groots met de hele familie terwijl de ander heerlijk met het gezin aan de eettafel zit. Voor mij is pasen altijd het begin van de lente, het is meestal mooi weer en je krijgt zin in alles wat zoetig en fris is. 

Dieuw’s Bakkerij heeft voor pasen weer een heerlijke sweetbox samengesteld. Deze sweetbox heeft een frisse smaak. Er zijn ook lekkere taartjes te bestellen zoals een aarbeienfrasier. en andere taartjes met bosvruchten.