Over Dieuw’s Bakkerij

Maak kennis met Dieuw’s Bakkerij en met mij Dieuwertje. Degene die Dieuw’s Bakkerij is begonnen. Hier lees je over het begin, mij als persoon en over de plannen die ik in de toekomst heb.

Over Dieuw’s Bakkerij //

In Februari 2020 werd het idee gemaakt om een bakkerij te openen. Ik heb een ruimte in Tussen de Vaarten Almere. Deze ruimte had heel veel werk nodig. Het was een oude kroeg die veel gebruikt werd voor borrels en feestjes. De verbouwing begon bij het opruimen van de ruimte, alles van de muren af en schoonmaken. De corona-tijd was een lastige tijd om een bedrijf te beginnen, maar toch hebben we doorgezet om een mooie bakkerij te maken waar lekkere en mooie creatie worden gemaakt.

In januari 2021 is Dieuw’s Bakkerij ingeschreven bij de KVK, Dieuw’s bakkerij hoopt dat 2021 een jaar met succes gaat zijn en we hopen zoveel mogelijk klanten blij te mogen maken met de mooie creaties die gemaakt worden.

Ondanks de situatie waar we tegenwoordig in leven gaat het goed met Dieuw’s Bakkerij. De droom is om een succesvolle bakkerij te worden met nog meer heerlijke gebakjes en taarten.

Over Dieuwertje //

De naam de bakkerij zegt het al, de eigenaar ben ik, Dieuwertje. Als sinds ik jong ben houd ik van bakken. Cupcakes, speculaas of andere lekkere koekjes. Op de middelbare school begon ik met het maken van taarten en cupcakes. Samen met een vriendin bakte ik  taarten voor familie en vrienden. Na de middelbare school heb ik een opleiding gevolgd voor Horeca-ondernemer. Deze heb ik succesvol afgerond en ging ik naar het hbo.

Door de opleiding op het hbo heeft het bakken heeft een tijd stil gelegen. Tot ik moest bedenken wat ik nou echt wilde doen met mijn toekomst. De passie van het bakken is altijd bij mij gebleven en heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten.

en meer..

}

Elke dag iets anders

Dieuw’s Bakkerij is altijd druk bezig om het assortiment met lekkernijen uit te breiden. Zo is er voor iedereen iets wat zij lekker vinden. Dieuw’s Bakkerij staat altijd open voor nieuwe smaken en ideeën.

Seizoenen

Elk seizoen heeft veschillende smaken. Hier probeert Dieuw’s Bakkerij zich aan aan te passen. In de zomer wordt er veel gewerkt met overheerlijke aardbeien en in de winter wordt er veel  kruidige speculaas gebakken.

Z

Zelfgemaakt

Bij Dieuw’s Bakkerij wordt veel zelfgemaakt. Denk aan macarons, versiering en zelf taartoppers. Deze keuze is gemaakt, omdat ik graag ervaringen wil op doen en om mijn klanten te geven wat ze echt willen.

v

Altijd aanwezig

Een berichtje sturen kan altijd. Dieuw’s Bakkerij is online 24/7 bereikbaar om bestellingen te ontvangen of voor vragen. Via instagram, mail en facebook ben ik altijd bereikbaar voor mijn klanten.